Assortiment

Bekijk hier het volledige assortiment. Voor ieder wat wils…

Bloemen

“…Bij ons is geen plaats voor muurbloempjes…”

Saai of standaard, daar houden we niet van. Ook niet van kleurloos trouwens. Daarom zijn wij altijd op zoek naar speciale bloemen van een uitzonderlijke kwaliteit. Dagelijks gaan we heel vroeg uit de veren om onze exclusieve collectie aan te vullen met de meest bijzondere verse bloemen. En dat doen we met heel veel plezier en liefde! Rozen uit Equador, tulpen uit Frankrijk en prachtige orchideesoorten zijn slechts enkele voorbeelden van ons assortiment.

Net echt

Wil je nóg langer plezier hebben van de bloemen die je bij ons koopt? Kies dan voor iets speciaals uit onze uitgebreide collectie zijden bloemen. En nee, deze zijn bijna niet te onderscheiden van echt! Kom maar kijken en overtuig jezelf.

Rouwarrangementen

“…Op een dag van afscheid geven bloemen troost…”

Afscheid nemen van iemand die geliefd was, is zwaar. Dat beseffen wij ons heel goed. Bloemen kunnen de pijn wellicht een beetje verzachten en maken de plechtigheid mooier. Wij zijn specialist in het maken van rouwboeketten, kransen en rouwstukken. En met onze bijzondere bloemencollectie, maken we met heel veel liefde iets speciaals.

Wij delen onze ideeën graag met je, maar je kunt ook in alle rust ons boek met de door ons gemaakt werken doorbladeren. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles op de dag van de uitvaart tip top in orde is en we kunnen dan altijd nog dingen aanpassen als je dat wenst. Wij zijn erg flexibel en onze service gaat ver, dus vertel ons wat je wensen zijn en wij vullen de rest in.

Bruidswerken

“…De mooiste bloemen van je leven…”

Bloemen kleuren die ene speciale dag waarin jullie de hoofdrol spelen. Wij zorgen ervoor dat bloemen een onvergetelijke en glansrijke bijrol vervullen. Onze ideeën zijn altijd origineel en we doen met liefde een stapje extra om ervoor te zorgen dat het bruidswerk uniek is en helemaal bij jullie past. Het bruidsboeket, de corsages, maar ook de kerk en feestruimte toveren we om tot een bijzonder decor. Ingetogen stijlvol of fantastisch kleurrijk, het kan allemaal. Wij helpen je graag verder met inspiratie in onze winkel en een boek met vol voorbeelden.

Planten

“…Tussen het groen…”

Planten geven je het buitengevoel in huis, winkel of kantoor. Naast dat planten de boel natuurlijk gezellig aankleden, zijn ze ook goed voor de kwaliteit van de lucht. Net als onze bloemen zijn ook onze planten alles behalve alledaags. We pakken graag groots en bijzonder uit in het groen. We krijgen bijna wekelijks nieuwe planten binnen, of ze nou groot van formaat zijn of juist klein, bloeiend of niet. Voor iedereen is er wel wat te vinden.

Vazen

“…Ook gaaf zonder inhoud…”

Wij reizen letterlijk en figuurlijk de hele wereld over om onze unieke collectie vazen samen te stellen. We gaan hierbij niet alleen op zoek naar bijzondere nieuwe vazen, maar ook naar antieke vazen met een verhaal. Groot, klein, kleurrijk of naturel, we hebben voor elk interieur de mooiste vazen. Of je er nu bloemen in wilt zetten of niet, een vaas die je bij ons koopt is sowieso speciaal.

Kaarsen

“…Kleurrijke lichtpuntjes…”

Kaarsen zijn sfeermakers in je huis. Wij verkopen kaarsen in alle kleuren van de regenboog (en nog een paar kleuren meer ;-)), groot en klein, met of zonder geur. Overdag kleuren ze je interieur en ’s avonds geven de lichtpuntjes extra gezelligheid. En het leuke is: eigenlijk heb je nooit genoeg kaarsen! Er kunnen er altijd nog een paar bij. Pas de kleuren aan je inrichting, of het jaargetijde, aan. 

Voor de tuin

“…Bloemetjes buiten zetten…”

En ja, ook zetten we vaak onze bloemen buiten. Voor elk seizoen kopen we de meest mooie planten in. Ook hebben we een collectie mooie accessoires en tuinmeubelen voor buiten. We verkopen de meubelen van Dedon en Lister: robuust, stijlvol en stoer. En wat dacht je van exclusief Toscaans aardewerk dat je ook gerust in de winter buiten kunt laten staan?  

×

Welkom bij Jasmijn Bloembinders,

Klik hieronder om de chat te beginnen of stuur een mail naar info@jasmijnbloembinders.nl

× Kunnen wij u helpen?