De Winkel

U bent van harte welkom in onze mooie winkel. U zult versteld staan van het mooie assortiment wat wij kunnen aanbieden!

De Winkel

“…Winkel met lef…”

We vallen graag op. En dat zie je terug in onze winkel en in ons team. We houden van kleur, kwaliteitsproducten, exclusiviteit en zetten graag – op alle fronten – een paar stappen extra. Bij het samenstellen van onze collectie, maar zeker ook in het contact met onze klanten. Op die manier creëren we het verrassingseffect. En we verkopen niet alleen geweldige bloemen, maar pakken ook nog eens flink uit bij het inpakken. Of we verblijden je soms met een klein cadeautje. Alles wat we doen, doen we met enthousiasme, plezier en passie.

Bloemen en meer

Naast een exclusieve en kleurrijke collectie verse bloemen, verkopen we ook planten, vazen, potten, kaarsen en bijzondere items voor in je huis. Denk hierbij aan beschilderde wandborden of opgezette dieren. Wij geven kleur aan je interieur!

Nieuw is onze winkel BIJ JASMIJN, die zit net een deur verder! Hier verkopen we de meest mooie producten. Dus kom een keertje langs en laat je verrassen!

Altijd inspiratie

Omdat we altijd vol ideeën en inspiratie zitten, veranderen we elke paar weken de kleur, looks en indeling van onze winkel. Ook aan onze etalage en buitenpresentatie besteden we veel aandacht. Kom je door de Zijlweg in Haarlem, dan kun je eigenlijk niet om ons heen. En tegen de tijd dat iets mainstream wordt, zijn wij al weer drie keer veranderd. Op deze manier hopen we je altijd weer te verrassen, nieuwe ideeën te geven en blij te maken.

×

Welkom bij Jasmijn Bloembinders,

Klik hieronder om de chat te beginnen of stuur een mail naar info@jasmijnbloembinders.nl

× Kunnen wij u helpen?